Begüm Polat'a Saldiri Ani Kamerada

Neset Ertas’in ‘Doyulur mu’ isimli eserine yaptigi cover ile taninan Begüm Polat, komsusunun saldirisina ugradi. Polat’in darp edildigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Begüm Polat'a Saldiri Ani Kamerada
Olay, geçtigimiz günlerde Sisli’de bir sitede meydana geldi. Iddialara göre, Neset Ertas’in ‘Doyulur mu’ eserine yaptigi cover ile taninan Begüm Polat, ödül aldigi gece, oturdugu siteye dönmesinin sonrasinda komsusu tarafindan darp edildi. Polat’in sosyal medyada sik sik paylastigi çocuga komsusu olan kadinin ‘sen Begüm’ü tanidiktan sonra mendil satmamaya basladin, git mendil sat’ demesi üzerine Polat’in uyarmasiyla baslayan kavgada, Polat’in erkek arkadasi ile güvenlik görevlileri araya girdi. Yasadigi saldiriyla saskina dönen Polat, darp raporu alarak komsusundan sikayetçi oldu. Davasinin sonuna kadar takipçisi oldugu ögrenilen Polat, açtigi maddi ve manevi tazminat davasini kazandigi takdirde, alacagi tazminati ihtiyaci olan çocuklarin okul masraflari için kullanacak.

“Yasadigim tramvayi iyi dileklerle atlatiyorum”

Öte yandan olaya iliskin yazili bir açiklama yapan Polat “Saldirinca sok yasadigim için hiç hareket bile edemedim. Beni gördügünde selam veren biriydi, bu yüzden psikolojik olarak da sok içerisindeyim. Kadina siddetin bu kadar yogun oldugu bir dönemde hatta hayvana, insana, dogaya siddetin bu kadar yogun oldugu dönemde, kadininin kadina yaptigi siddet çok talihsiz. Bunu kiniyorum. Sevginin dünyayi iyilestirecegini düsünüyorum. Siddetin bizi bir yere getirmeyecegini düsünüyorum. Kadin kadina zarar vermemeli. Siddetin olmadigi, sevginin kazandigi bir dönem diliyorum. Bu yasadigim travmayi ancak iyi dileklerle atlatiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA