Amazon Gaming Week, Ilk Kez Türkiye'de

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott: 'Amazon.com.tr'yi Türkiye'deki oyuncularin favorisi haline getirmek ve daha fazla kolaylik, daha genis bir seçki ve daha fazla eglence sunmak için yatirim ve yenilikler yapmayi sürdürecegiz'

Amazon.com.tr, Amazon Gaming Week etkinliginin ilk kez Türkiye'deki müsterilerle bulustugunu duyurdu.

Amazon.com.tr'den yapilan açiklamaya göre, 25-31 Agustos'ta düzenlenecek Gaming Week boyunca Türkiye'deki oyunseverlere yönelik cazip firsatlar ve özel etkinlikler sunulacak.

Amazon Gaming Week boyunca oyun severler HP, Monster, Excalibur, Microsoft, LG, Corsair, Logitech, Steelseries, MSI gibi popüler markalarin oyuncu ürünlerinde öne çikan firsatlardan faydalanirken, oyun bilgisayarlarindan konsollara, klavye ve kulakliklardan monitörlere, oyun deneyimlerini iyilestirmek için ihtiyaç duyabilecekleri genis bir ürün seçkisine cazip indirimlerle sahip olabilecek.

Amazon.com.tr, Türkiye'de bu yil ilk kez gerçeklesecek olan Gaming Week'i yüzlerce üründe müthis indirim ve firsatin yani sira popüler Türk yayincilar Ferit Karakaya (wtcN) ve Kemal Can Parlak'in (Kendine Müzisyen) sunuculugunu gerçeklestirecegi 3 özel canli yayin ile kutlayacak.

25, 27 ve 30 Agustos'ta saat 21.00'de wtcN ve Kendine Müzisyen'in Twitch kanallarinda düzenlenecek canli yayinlarda wtcN ve Kendine Müzisyen, Prime Gaming'in agustos ayinda üyelerine bedava sundugu oyunlarla ilgili deneyimlerini izleyicilerle paylasacak. Etkinlik boyunca oyun tutkunlari Logitech, Samsung, Philips, Asus ve daha birçok prestijli markanin oyun ürünlerinde Prime'a özel indirimlerin de dahil oldugu harika firsatlardan haberdar olup bu ürünleri satin alabilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, "Nisan ayinda açtigimiz Amazon Gaming Store'la oyuna dair tüm ürünleri tek çati altinda toplayarak müsterilerimizin oyun deneyimlerini gelistirmelerine yardimci olmayi hedefledik. Bugün baslayan eglence ve firsatlarla dolu Gaming Week etkinligi ile de oyun tutkunlarinin deneyimlerini desteklemeye devam ediyoruz. Amazon.com.tr'yi Türkiye'deki oyuncularin favorisi haline getirmek ve daha fazla kolaylik, daha genis bir seçki ve daha fazla eglence sunmak için yatirim ve yenilikler yapmayi sürdürecegiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA