Balikesir'de Jandarmadan 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de jandarma ekipleri il genelinde yaptiklari operasyonlarda çesitli suçlardan aranan 15 sahsi gözaltina alirken, son 1 haftada yaptiklari uyusturucu operasyonlarinda ise 39 süpheli sahsi gözaltina alarak çok miktarda uyusturucu madde ele geçirdi.

Balikesir'de Jandarmadan 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Ayvalik, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Gömeç, Ivrindi, Karesi, Sindirgi ve Susurluk ilçelerinde 20-21-22 Agustos 2021 tarihlerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 15 sahsi yakaladi. Çalismalarda 6 ruhsatsiz av tüfegi, 2 adet ruhsatsiz tabanca, bu silahlara ait 15 fisek ve 2 adet kesici biçak ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanliginca, 16-22 Agustos 2021 tarihleri arasinda kaçakçilik ve organize suç olaylarina yönelik yapilan istihbari çalismalar neticesinde 3 kilo 540 gram toz esrar, 5 kilo 713 gram kubar esrar, 349 kök kenevir, 2 bin 321 adet sentetik uyusturucu hap, 199 gram metamfetamin, 21 litre kaçak içki, 60 adet tarihi eser niteligi tasidigi degerlendirilen obje, 1 adet metal arama dedektörü, 3 adet ruhsatsiz tabanca ve 3 adet fisek ele geçirildi. Olaylarla ilgili 39 süpheli hakkinda adli islem yapildi.
Kaynak: İHA