TÜGVA Hakkari Temsilciligine Asan Getirildi

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Hakkari Il Temsilciligi 3. Olagan Genel Kongresi’nde il temsilciligine Harun Asan seçildi.

TÜGVA Hakkari Temsilciligine Asan Getirildi
Halk Egitim Merkezi konferans salonunda gerçeklestirilen kongre, Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Istiklal Marsi’nin ardindan divan olusturuldu. Divan Baskanligina Abdullah Özdemirci, Baskan Yardimciligina Yaser Özer, Divan üyeligine Teoman Aydogan ve Recep Asur seçildi.

Kongreye AK Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi ve AK Parti Genel Merkez Teskilat Koordinatörü Avukat Abdulmecit Tarhan, Hakkari TBF Spor Federasyon Temsilcisi Yakup Aktas, AK Parti teskilati, STK temsilcileri katildi.

TÜGVA Hakkari Il Temsilciligi 3’üncü Olagan Genel Kongresinde Harun Asan temsilci olarak seçildi.

TÜGVA Dogu Anadolu Bölge Koordinatörü Abdullah Özdemircan, TÜGVA Hakkari Il Temsilcisi Mustafa Can ve TÜGVA Genel Baskan Yardimcisi Lise Koordinatörü Okan Özer günün anlam ve önemini belirten açiklamalar yapti. TÜGVA Hakkari Il Temsilciligine seçilen Harun Asan da tesekkür konusmasi yapti.

AK Parti Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek ise gelecegi gençlerin sekillendirecegini yeni dünya düzeninin gençler tarafindan dizayn edilecegini bütün istikbalin gençlerin elinde oldugunu bu konuda gençleri sonsuz güvendigini söyledi.

Kaynak: İHA