Bodrum'daki Yangindan, Kastamonu'daki Sele Yardim
Mugla’nin Bodrum ilçesinde meydana gelen yangin dolayisiyla ilçeye gelen yardim malzemeleri Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yasanan selde magdur olan ailelere gönderildi.

Kisa süre önce yangin felaketi yasanan Bodrum’da zarar gören vatandaslarin ve sahada alevlerle mücadele eden yangin söndürme ekiplerinin ihtiyaçlari için büyük bir dayanisma örnegini sergilenmisti. Bodrum’da yasanan yangin felaketi dolayisiyla vatandaslar tarafindan gönderilen yardimlar ihtiyaç sahiplerine dagitildiktan sonra geriye kalan yardim malzemeleri Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki selde magdur olan ailelere gönderildi. Bodrum Kaymakamligi ile Bodrum Belediyesi isbirliginde, selden büyük zarar gören Kastamonu’ya yardim tiri gönderildi. Özellikle afet bölgesi ilan edilen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yasayan ve selden zarar gören vatandaslarin acil ihtiyaçlarina destek olabilmek için hazirlanan yardim tiri bugün yola çikti.
AFAD yetkililerine teslim edilecek
Yardimlar, Belediye Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügü personelleri tarafindan Herodot Kültür Merkezi’nde olusturulan Yarim Toplama Koordinasyon Merkezi’nden tira yüklendi. Tirin içerisinde konteyner tuvaletler, jenaratör, gida ve hijyen malzemeleri, kiyafet ve medikal malzeme kolileri bulunurken, yardim tirinin Kastamonu Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü yetkililerine teslim edilecegi ögrenildi.
