Bakan Soylu, Pençe- Simsek Harekati Sehidinin Ailesiyle Görüstü

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Pençe-Simsek Harekati bölgesinde sehit olan Uzman Onbasi Cengizhan Kaplan’in ailesiyle telefonda görüstü.

Bakan Soylu, Pençe- Simsek Harekati Sehidinin Ailesiyle Görüstü
Afet bölgesinde incelemelerde bulunan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, AK Parti Milletvekili Zeynep Yildiz araciligiyla sehit Uzman Onbasi Cengizhan Kaplan’in ailesi ile cep telefonundan bir görüsme gerçeklestirdi.

Sel felaketinin yasandigi bölgelerin normale döndükten sonra bassagligi ziyaretine gelecegini söyleyen Bakan Soylu, “Öncelikle tekrar bassagligi dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin. Sabriniza minnettariz. Size ne yapsak bu millet borcunu ödeyemez. Allah bizi sehidimize de size de mahcup etmesin insallah. Bütün aileye tekrar bassagligi iletiyorum. Milletvekilimize de çok tesekkür ediyorum Allah razi olsun kimseyi yalniz birakmiyor. Özellikle sehit ailelerimizi yakinlarini Allah var etsin insallah. Insallah sayin milletvekilimizle geliriz. Emriniz basimiz üzerine 24 saat, Sayin Cumhurbaskanimizin talimati Allah ondan razi olsun. Hiçbir eksiklik istemiyorum diyor, biz de elimizden geldigince mahcup olmamak için gayret sarf ediyoruz. Yarin ne olacagimiz hiçbirimizin belli degil. Ona Cenab-i Allah en güzel makami veriyor, Peygamber Efendimize komsu eyliyor, hem tesellimiz hem de onur kaynagimiz. Allah sabir versin, Allah rahmet eylesin. Bütün aileye bassagligi diliyorum. Emrinize amadeyiz. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA