40 Yil Önceki Aciyi Tekrar Yasadilar

Trabzon’da bir apartman dairesi çikan yanginda kullanilamaz hale geldi. Daire sakinlerinin 40 yil önce de eski evlerinin yandigi ögrenildi.

40 Yil Önceki Aciyi Tekrar Yasadilar
Olay, Trabzon’un Of ilçesi Ugurlu Mahallesi’nde bulunan bir binanin üçüncü katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisi ve ailesi Istanbul’da bulunan Duran Murat’a ait dairede gece saatlerinde yangin çikti. Sabah komsularin fark etmesi üzerine itfaiyeye haber verildi.

Ihbar üzerine hemen olay yerine gelen Trabzon Büyüksehir Belediyesi Of Itfaiye Amirligi ekipleri yangini kisa sürede söndürdü. Elektrik aksamindan çiktigi tahmin edilen yanginin ardindan daire kullanilamaz hale geldi.

"Eski evimiz de yanmisti"

Yanan dairenin bir alt katinda oturan Tayfun Murat, "Komsular, üst katimizdaki daireden duman çiktigini haber verdiler. Hemen disari çiktim baktim kardesimin dairesi yaniyor. Hemen itfaiyeye haber verdik. Gelip yangin büyümeden söndürdüler. Kardesim Istanbul’daydi. Dairede kimse yoktu. Büyük bir felaket atlattik. 1980 yilinda da eski oturdugumuz ev de yanmisti. Simdi tekrar basimiza geldi. Herhangi bir can kaybimiz yok buna da sükürler olsun" dedi.

Kaynak: İHA