Sakarya'dan Kisa Kisa

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasi (SATSO) Yönetim Kurulu Baskani Akgün Altug ile Meclis Baskani Talip Kuris, Oda bünyesinde mesleki faaliyetler yürüten 34 Meslek Komitesi Baskanlari ve temsilcileriyle bir araya geldi.

SATSO'dan yapilan açiklamaya göre, Meslek Komite Baskanlari istisare toplantisinda komitelerin çalismalari, faaliyetlerinde gelinen süreçler, sorunlari ve çözüm önerilerine iliskin degerlendirmeler yapildi.

Toplantiya Yönetim Kurulu Baskani Altug ve Meclis Baskani Kuris ile 34 Meslek Komitesi temsilcisinin yani sira Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Yüksel Avsar ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Dogan Çatalbas da katildi.

Istisare toplantisinin açilis konusmasini gerçeklestiren Kuris, komitelerin sektörlerin en önemli temsilcileri konumunda oldugunu belirtti.

Meslek komitelerinin gerçeklestirdigi gönüllü çalismalar ile birçok sektörün sorunlarinin çözüldügünü ifade eden Kuris, "Daha iyi islemelerine ve sehir-ülke-dünya ekonomisine daha da fazla katki vermeleri saglaniyor. Bu toplanti ile görüsleri, çalismalari, talepleri bizler için çok önemli olan meslek komitelerimize ve odamiza yönelik fayda saglanacagini umuyorum. Katilimlari için tüm temsilcilere tesekkür ediyorum." açiklamasinda bulundu.

Altug da son zamanlarda yasanan dogal afetler ile salgina karsi asilanmanin önemine degindi.

Yüz yüze toplantilara temmuz ayi itibariyla basladiklarini anlatan Altug, sunlari kaydetti:

"Komite üyelerimizden toplantilara katilarak sektör sorunlarina yönelik sektör üyelerinizle iletisimi koparmadan hizmet etmeye devam etmesini temenni ediyorum. Sizlerden gelen her argüman bizi üyelerimize daha da yaklastiriyor. Onlarin sorunlarini çözmemize, taleplerini yerine getirmek için gayret etmemize vesiledir. Bilindigi gibi 2021 yilini üyelerle iletisim yili olarak belirlemistik. Pandeminin gölgesinde elimizden geldigince üyelerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler de toplantilarinizda üyelerinizi davet ediyorsunuz. Gösterdiginiz hassasiyet için tesekkür ederim."

- Serdivan Otuzikievler'de sokaklar yenileniyor

Serdivan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Otuzikievler Mahallesi'ndeki 14 sokakta gerçeklestirdigi asfalt çalismalarinin ardindan Ihlamur Sokak'i da sicak asfaltla kaplayarak ulasima uygun hale getirdi.

Belediyeden yapilan açiklamada, Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan Asik Veysel'in yani sira yaklasik 500 metre uzunlugundaki Sahil Sokak'ta da çalisma yapilacagi ve bu sokaklarin en kisa sürede asfaltla kaplanarak modernize edilecegi belirtildi.

Kaynak: AA