BOTAS Uluslararasi Alanda Ödül Almaya Devam Ediyor

Kurum, is dünyasinin oscarlari olarak kabul edilen 2021 Stevie Uluslararasi Is Ödülleri'nde, 'Saglik, Emniyet ve Çevre Programi' kategorisinde gümüs, 'Insan Kaynaklarinda Basari' kategorisinde ise bronz ödül aldi.

Uluslararasi alanda farkli kategorilerde geçen yil 12 ödül alan Boru Hatlari ile Petrol Tasima AS (BOTAS), bu yil Stevie Uluslararasi Is Ödülleri kapsaminda iki ödüle layik görüldü.

BOTAS'tan yapilan açiklamaya göre, 2002'den beri düzenlenen ve alti ana kategoriyle farkli alt kategorilerde ödüllerin verildigi Stevie Uluslararasi Is Ödülleri programina her yil yaklasik 60'tan fazla ülke katiliyor.

Is dünyasinin oscarlari olarak kabul edilen ve bu yil 18'incisi düzenlenen Stevie Uluslararasi Is Ödülleri'nde BOTAS, "Saglik, Emniyet ve Çevre Programi" kategorisinde gümüs ödüle, "Insan Kaynaklarinda Basari" kategorisinde ise bronz ödüle layik görüldü.

Bu yil 65 ülkeden 3 bin 700'den fazla basvurunun yapildigi Stevie Uluslararasi Is Ödülleri'nde 8 Aralik'ta düzenlenecek törenle ödüller sahiplerine verilecek.
Kaynak: AA