Giresun'dan Manavgat'a Destek

Giresun ve Yaglidere Belediyesi, Antalya'nin Manavgat ilçesindeki yangina müdahaleye destek için bölgeye su ikmal ve söndürme araci ile personel gönderdi.

Giresun Belediyesi'nden yapilan açiklamada, Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu'nun talimatlariyla Giresun Belediyesi Itfaiye Müdürlügü'nden bir araç ve 3 personelin Antalya'ya hareket ettigi belirtildi.

Açiklamada degerlendirmesine yer verilen Senlikoglu, meydana gelen orman yangininin üzüntüsünü derinden yasadiklarini aktardi.

Imkanlar dahilinde yangina müdahale için ekipleri bölgeye gönderdiklerini kaydeden Senlikoglu, "Dilegimiz ve temennimiz bir an önce orman yanginlarinin kontrol altina alinmasi ve hiçbir vatandasimizin bu sikintili süreçten etkilenmemesi. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin" ifadelerini kullandi.

Yaglidere Belediye Baskanligi'nca da Manavgat'a su ikmal ve söndürme araci ile iki personel gönderdi.

Belediye Baskani Yasar Ibas, yaptigi açiklamada, yasanan yanginlarda vatandaslarin yaninda ve destek olmak istediklerini vurgulayarak, ekiplerin bölgede çalismalara destek verecegini kaydetti.

Kaynak: AA