Derince'den Yangin Bölgesine Destek

Türkiye’nin birçok noktasinda çikan orman yanginlarinin ardindan Derince Belediyesi ve Türk Kizilayi Derince Subesi tarafindan yardim kampanyasi baslatildi.

Son 5 günde Türkiye genelinde ortaya çikan 132 yangindan 125’i kontrol altina alinirken, yangin söndürme çalismalari yogun bir sekilde sürdürülüyor. Yanginlarin çiktigi yerlesim yerlerinde yasayanlara destek olmak isteyen Derince Belediyesi de Türk Kizilayi Derince Subesi ile birlikte kampanya düzenledi.

Konuyla ilgili Derince Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamada, “Yangin bölgesine ulastirilmak üzere Kizilay ile birlikte düzenledigimiz ‘Bir Damla Su da Sen Ol’ kampanyamiza hijyen malzemeleri, kuru bakliyat, yastik, nevresim, pike, su, powerbank, isildak, sapka ve tisört ile sizlerin de katkisini bekliyoruz” denildi.

Kampanya kapsaminda yardimda bulunmak isteyen vatandaslar yardimlarini 3 Agustos Sali günü Çenesuyu Parki (Kasik Dolum Tesisleri arkasi), Yenikent Mahalle Muhtarligi ve Kizilay Derince Subesi’ne teslim edebilecek.
Kaynak: İHA