Baskan Özcan'dan Nazilli'ye Önemli Çagri

Bozdogan’in Basalan ve Kavaklidere Mahallelerinde çikan yangina müdahale çalismalarina destek vermek için ekibi ile birlikte bölgeye giden Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, tüm vatandaslara olasi yeni yanginlar için ‘teyakkuzda olun’ çagrisinda bulundu.

Baskan Özcan'dan Nazilli'ye Önemli Çagri
Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Bozdogan’in Basalan ve Kavaklidere Mahallelerinde çikan yanginlara müdahale etmek için ekibi ile birlikte bölgeye gitti.

Tüm Türkiye’nin büyük bir felaket yasadigina dikkat çeken Baskan Özcan, birlik ve beraberlik mesaji verdigi konusmasinda, ülke genelinde çikan yanginlarin söndürülmesi için müdahale eden ekipler ile bölge halkina tesekkür etti.

Saha destegi vermek için Nazilli’den Bozdogan’a genis bir ekiple geldiklerini belirten Baskan Özcan; “Basalan’da çikan yangin bir kolda söndürüldü ancak bir kolda halen devam ediyor. Bu noktada iletisim içerisinde bulundugumuz makamlardan gelen talepler ve vatandaslarin talepleri dogrultusunda çalismalara katilan Nazilli Belediye personelimize, çalisma arkadaslarima, gönüllü arkadaslarima, Kizilay’a, AFAD ve Telsizciler Dernegi’ndeki arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Ciddi bir ekiple, suan teknik ve saha destegi vermek üzere yola çiktik. Vatandaslarimizdan; kuraklik, iklim degisikligi, isinma ve ihmal ile özellikle kasten çikabilecek yanginlara karsi çok dikkatli olmaya ve teyakkuzda olmaya davet ediyoruz. Bu çok hassas bir konu. Çikabilecek her türlü yangina ivedilikle müdahale edilebilmesi açisindan makamlara bilgi verilmesini ve müdahalelerin hep birlikte el birligi ile yapilabilmesinin temini açisindan gerekli hassasiyetin gösterilmesini Nazilli halkindan önemle rica ediyorum. Buharkent’te vatandaslarimiz büyük bir basari gösterdiler. Oradaki vatandaslarimiza da çok tesekkür ediyorum. Memleketimizin tamamina geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Bunu yapan kisileri siddetle kiniyor ve lanetliyorum. Allah hepimizi korusun. Türk milleti birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri her zaman asmistir ve asacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA