Agaköy'e Modern Hizmet Binasi

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Gürsu’nun Agaköy Mahallesi’ne yapilan hizmet binasi törenle açildi.

Agaköy'e Modern Hizmet Binasi
Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan kirsal mahallelere sosyal donati alanlari kazandirmaya devam ediyor. Gürsu’nun Agaköy Mahallesi için projelendirilen hizmet binasi, Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve AK Parti Il Baskanvekili Mustafa Yavuz’un da katildigi törenle hizmete açildi.

Toplam 336 metrekare alan üzerine insa edilen, bünyesinde çok amaçli salon, dügün salonu ve hizmet birimlerinin bulundugu iki katli binanin açilis töreninde konusan Alinur Aktas, bölge halkinin en önemli taleplerinden birinin hayata geçirilmis oldugunu vurguladi. Pandemi nedeniyle ülkenin çok zor günlerden geçtigini, ancak normallesme süreciyle birlikte Agaköy hizmet binas’nin dügün, nisan, konferans gibi farkli etkinliklerle dolu dolu kullanilacagini ifade eden Baskan Aktas, “Gürsu nüfusu 100 bine dayanan ve hizla gelisen ilçelerimizden biri. O nedenle ulasimdan altyapiya, spor tesislerinden hizmet binalarina kadar her alanda önemli yatirimlari hayata geçiriyoruz. Bilhassa kirsal mahallelerimizde yasam kalitesini artiracak yatirimlara önem veriyoruz. Bu hizmet binalarini sadece Gürsu’ya degil, Mustafakemalpasa’ya da Yenisehir’e de, Inegöl’e de kazandiriyoruz. Hizmet binamizin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik da Agaköy Mahalle Konagi’nin seçim öncesi verdikleri sözlerden biri oldugunu hatirlatarak, bir sözü daha gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Büyüksehir Belediyesi’nin elinin her yerde oldugunu hatirlatan Isik, katli otopark ve kapali Pazar alani, Cüneyt Yildiz Caddesi düzenleme ve Ana Kucagi basta olmak üzere bölgeye kazandirilan hizmetlerden ötürü Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a tesekkür etti.

Kurdeleyi keserek binayi hizmete açan Baskan Aktas ve beraberindekiler daha sonra vatandaslarla sohbet edip, seftali ve armut hasadinin basladigi mahalledeki soguk hava depolarini ziyaret etti.
Kaynak: İHA