Agri'da Gazeteciler Ev Sahibi Oluyor

Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti tarafindan Agri merkez ve ilçelerinde göre yapan gazetecilerin ev sahibi olmasi için yapilan çalismalarda sona gelindi.

Agri'da Gazeteciler Ev Sahibi Oluyor
Agri’da görev yapan gazetecilerin görev kosullarinin rahatlatilmasi ve uygun sartlarda ev sahibi olmasini amaçlayan Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Agri Basin Sitesi’ projesi hayat buluyor. TOKI tarafindan gerçeklestirilecek projenin önümüzdeki yil hayat bulmasi bekleniyor.

AÇGC’yi ziyaret ederek gazetecilerin sorunlarini dinleyen AK Parti Agri Milletvekili Ekrem Çelebi, burada TOKI yetkilileri ile görüserek konu hakkinda bilgiler aldi. AÇGC Baskani Ahmet Genç’ten diger illerde yapilan projeler hakkinda bilgi alan Milletvekili Çelebi, TOKI yetkililerinden projenin hayat bulmasi için destek istedi. TOKI yetkililerinin olumlu dönüs yapmasinin ardindan Milletvekili Çelebi açiklamalarda bulunarak cemiyetten TOKI’ye yapilacak konut sayisinin bildirilmesini istedi. Bu projeyi kisa sürede hayata geçireceklerini belirten Milletvekili Çelebi “Agri’da basin mensuplarinin talebi dogrultusunda yaptigimiz görüsmeler suanda olumlu seyrediyor. Cemiyet Baskanimiz ve yönetimi ile birlikte önümüzdeki günlerde TOKI’de gerekli sartlari ve ödeme kosullarini görüsecegiz. AÇGC’nin verecegi listede burada kaç daire yapilacagina karar verecegiz. Umarim en iyi sartlarda ilimizde görev yapan arkadaslarimizi ev sahibi yapmaya vesile olacagiz” dedi.

Agri Çalisan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ahmet Genç, Milletvekili Ekrem Çelebi’ye ziyareti ve duyarliligi için tesekkür ederek, ziyaret anisina hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA