Jandarmadan Kumar Oynayanlara Suçüstü Operasyon

Izmir’in Menderes ilçesinde bir adreste kumar oynatildigi bilgisi üzerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 30 kisiyi suçüstü yakaladi. Kumar oynayan kisilere toplam 45 bin 944 lira idari para cezasi uygulandi.

Jandarmadan Kumar Oynayanlara Suçüstü Operasyon
Il Jandarma Komutanligi ve Menderes Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, ilçeye bagli Çayönü Mahallesi’nde bulunan bir adreste kumar oynatildigina yönelik bilgi üzerine çalisma baslatti. Harekete geçen ekiplerin adrese düzenledigi operasyonda 30 kisi kumar (tombala) oynarken suçüstü yakalandi. Kumar oynadigi tespit edilen 30 kisiye 38 bin 744 lira, 8 kisiye de maske takma yasagina uymama nedeni ile 7 bin 200 lira olmak üzere toplam 45 bin 944 lira idari para cezasi uygulanirken, kumar oynamak için kullanilan materyallere el konuldu.

2 gözalti

Öte yandan gerçeklestirilen operasyonda A.K. isimli bir kisi hakkinda ’kumar oynamak için yer ve imkan saglamak’ suçundan adli islem baslatilirken, kumar oynayan sahislar arasinda bulunan I.Ö. hakkinda yakalama karari bulundugundan gözaltina alindigi bildirildi.

Kaynak: İHA