Doga'm Evimde'ye Uluslararasi Bir Ödül Daha

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji, tüm egitim süreçlerini dijitallestiren Doga’m Evimde programi ile bu kez Stevie Ödül Programi 18. Uluslararasi Is Ödüllerinin “Yilin en iyi Bilgi Teknolojileri Departmani” kategorisinde dünya 3.sü olarak bronz ödüle layik görüldü.

Doga'm Evimde'ye Uluslararasi Bir Ödül Daha
Stevie Ödülleri 2002 yilindan beri, 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin degerlendirildigi, Amerika’nin en prestijli organizasyonlarindan biridir. Geçtigimiz yillarda ülkemizin önde gelen kurumlarinin da ödül aldigi, her sene farkli jüri üyelerinin içinde bulundugu yarismada dünya çapinda ünlü ve basarili profesyoneller, projeleri degerlendirmektedir.

2021 Uluslararasi is ödüllerine ise dünya çapinda 63 farkli ülkeden, 3 bin 700’den fazla basvuru yapildi. Stevie ödül kazananlari, 260’tan fazla yöneticinin ortalama puanlarina göre belirlendi. Ödüller, 8 Aralik 2021’de online etkinlikle sunulacak.

Doga’m Evimde bir basari hikayesi

Doga’m Evimde programi, geçtigimiz aylarda aldigi CIO Ödülleri ve IDC Türkiye Ödülü ile basarisini tescillemisti. Stevie Uluslararasi Is Ödülleri etkinliginde elde edilen bu basari ile Doga’m Evimde Programi bu yil üçüncü kez bagimsiz organizasyonlarda ödüle layik görülmüs oldu. Jüri üyeleri tarafindan ‘harika bir girisim’ olarak degerlendirilen Doga’m Evimde, iyi bir ekip çalismasinin göstergesi olarak kabul edilerek Covid-19’un zorlu sürecini çok kisa sürede çözüme kavusturdugu için önemli bir basari hikayesi olarak görüldü.



“Doga’m Evimde Türkiye’nin gururu”

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, dünya 3.lügü getiren Doga’m Evimde’nin egitim sektörüne adini altin harflerle yazdirdigini belirterek, “Bu sadece bizim kurumumuza özgü bir basari ve gurur kaynagi degil, tüm Türkiye’nin ve egitim sektörünün gururudur” dedi.

Özeren ayrica, “Yaklasik bir buçuk yildir, yasam kosullarimizi, ticareti, egitimi, turizmi pandemi belirliyor. Bütün insanligin aldigi en önemli ders, bu süreçte karsimizda duruyor: Bilim ve teknolojik gelisimin önemi! Bu alanda, ihtiyaçlar zorunluluga dönüstü. Amerika, Avrupa’nin dev ülkeleri, bu ihtiyaçlari karsilamakta hizli aksiyon alamadilar. Türkiye, gerek altyapi gerekse içerik dönüsümünde, en gelismis görünen ülkelerden önde oldugunu gösterdi. Biz, ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji olarak, bunu bir adim daha öteye tasidik. Tamamlayici egitim unsurlarimiz ile hem uzaktan hem de hibrit egitim süreçlerini yüksek verimlilik ile gerçeklestirdik. Doga’m Evimde programi, e-doga /m-doga uygulamalarimiz ile fark olusturduk. Bu basarinin mimarlari basta kurumumuzda Bilisim ve Egitim Teknolojileri Genel Müdür Yardimciligi görevini basariyla yürüten Hakan Inanir olmak üzere tüm ekibini ayrica kutlamak isterim. Egitimdeki öncü anlayisimiz, bir kez daha ödüllerle tescillendi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA