Bursa Kent Konseyi'nden Önemli Bulusma

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Bursa’da engelliler alaninda faaliyet gösteren dernekleri bir araya getirerek bulusma programi tertip etti.

Bursa Kent Konseyi'nden Önemli Bulusma
Merinos AKKM Muradiye Salonu’ndaki bulusmaya Bursa Kent Konseyi Baskani Sevket Orhan, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdür Yardimcisi Orhan Bayrak, Büyüksehir Belediyesi Engelliler Sube Müdürü Yasemin Savsatli, Engelliler Meclisi Ibrahim Sönmez, Saglik Çalisma Grubu Temsilcisi Prof. Dr. Sedat Demir, BURKENT Genel Müdürü Ahmet Avci ile dernek baskanlari ve temsilcileri katildi.

Ayhan Zenbilci’nin yönettigi bulusmada saglik raporu, istihdam ve egitim basliklarinda talepler, meseleler ve çözüm yollari konusuldu.

Kent Konseyi Baskani Sevket Orhan, konunun muhataplarinin bir arada oldugu önemli bir toplanti gerçeklestirdiklerini söyledi.

Bursa Kent Konseyi camiasi adina çok mutlu bir gün oldugunu ifade eden Orhan, “Hemen hemen bütün dernekler burada. Bu birligin devam etmesini diliyorum. Bu birlik devam ettikçe daha güçlü bir sesin çikacagini hepimiz bilmeliyiz. Bugün birçok konu basligi altinda çesitli sorunlari konustuk. Bunlarin içinde öne saglik raporu konusu çikti. Önümüzdeki günlerde düzenleyecegimiz çalistayin da ana konusu bu oldu. Çalistayda saglik raporu ile ilgili ‘ne gibi sorunlar var?’ ‘ne gibi eksiklikler var?’ çözüm önerileri ile beraber bunlara çok iyi hazirlanmaliyiz. En üst makamda ilgililere nasil ulastiracagimizi düsünmeliyiz. Bugün çok verimli bir toplanti gerçeklestirdik. Insallah düzenleyecegimiz çalistay da böyle güçlü olacaktir” dedi.

Kaynak: İHA