Yilmaz Ovali Parki Açildi

Karacabey Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan parklara Yilmaz Ovali Parki da eklendi.

Yilmaz Ovali Parki Açildi
Abdullahpasa Mahallesi’nde bulunan ve daha önce adliye lojmanlarinin yer aldigi alanda, lojmanlarin kullanim disi kalmasi sebebiyle yikim karari alinmisti. Bunun üzerine Karacabey Belediyesi bölge halkindan gelen park taleplerini karsilamak için bu alani parka çevirme karari aldi ve yapilan çalismalarin ardindan olusturulan parkta modern görünümlü sosyal alanlar, çocuk oyun gruplarinin yani sira aile çay bahçesi de yapildi.

Gece yapilan ve ilginin büyük oldugu açilis töreninde konusan Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, ilçeye yeni bir park kazandirmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Ali Özkan, mahalle sâkinlerinden gelen talep üzerine âtil durumdaki alani güzel bir park hâline getirdiklerini belirterek, “Buradaki kalabaligi ve çocuklarimizin coskusunu görünce bunun güzel bir hizmet oldugunu düsünüyorum” dedi.

Baskan Ali Özkan, “Parkimiza Karacabey’imize milletvekili olarak hizmet eden, Plân Bütçe Komisyonu Baskan Vekilligi görevinde bulunan rahmetli Yilmaz Ovali’nin ismini vermeyi uygun gördük. Yilmaz Ovali, milletvekili olarak ilçemizi, Bursa’mizi mecliste basariyla temsil etti. Bursa’mizin hak ettigi payi almasi için gayret gösterdi. Ilçemizde de Kursunlu Balikçi Barinagi, Okullar Bölgesi ve Canbolu Köprüsü düzenlemesi gibi birçok hizmette imzasi var. Yilmaz Ovali’yi bir kez daha rahmetle, minnetle ve sükranla aniyoruz” dedi.

Açilis konusmalarinin ardindan Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, DP Ilçe Baskani Zeki Gülan ve Abdullahpasa Mahallesi Muhtari Ismet Karan, vatandaslarla ve çocuklarla birlikte açilis kurdelesini kesti.
Kaynak: İHA