Bozkurt'ta Yürekleri Isitan Görüntü
Bati Karadeniz bölgesinde etkili olan asiri yagislar sonucunda meydana gelen sel sonrasinda bölgelerde çalismalarini sürdüren Tuzla Belediyesi ekipleri, sokak hayvanlarini da unutmadi. Selin en çok etkiledigi ilçelerin basinda gelen Bozkurt’ta, yeni dogum yapan anne köpege ve yavrularina su ve yemek veren Tuzla Belediyesi personeli ise yürekleri isitti.

AFAD koordinasyonunda çalismalar araliksiz devam ediyor
Sel felaketinin yasandigi ilk günden itibaren harekete geçen Tuzla Belediyesi, bölgede çalismalarini sürdürüyor. Bölgeye ulasan is makinalari sokak ve caddelerde temizleme çalismalarina basladi.
Mobil mutfak araci ise bölge halkinin sicak yemek ihtiyacini karsilarken Arama ve Kurtarma Ekipleri de arama çalismalarina destek veriyor.
“Afet bölgelerimizin yaralarini sarmak için seferber olduk”
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Selden etkilenen bölgelerdeki kardeslerimiz için hemen harekete geçtik. AFAD koordinasyonunda çalismalar yürüten ekiplerimiz, gece gündüz çalisiyorlar. Bölgelerdeki yaralari hep birlikte saracagiz. Devletimiz, milletimiz, kurumlarimiz, STK’larimiz, afet bölgelerimizin yaralarini sarmak için seferber olduk. Sayin Cumhurbaskanimiza, günlerdir bölgeden ayrilmayan bakanlarimiza, canini hiçe sayarak çalisan tüm görevlilere sükranlarimi sunuyorum” dedi.
