Bir Gün Arayla Iki Arkadasini Vurdu

Konya’da dün tartistigi bir arkadasini vurarak yaralayan ve kaçan süpheli, aksam saatlerinde yakin mahallede baska bir arkadasini daha vurarak yaraladi. Yarali hastaneye kaldirilirken, polis kaçan süpheliyi yakalamak için çalismalarini sürdürüyor.

Bir Gün Arayla Iki Arkadasini Vurdu


Olay, saat 22.00 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Feritpasa Mahallesi Kerkük Caddesi üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde Bayram K., arkadasi oldugu ögrenilen Kadir K. ile konusmak için bulustu. Ikili arasinda çikan tartismada Kadir K., yaninda bulunan tabancayla Bayram K’yi yaralayarak olay yerinden kaçti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Bayram K., ambulansla Konya Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Süpheli dün ortak arkadaslarini vurmus

Süpheli Kadir K. dün ögle saatlerinde arkadasi Yasin F.’yi de bacagindan vurdu. Nisantasi Mahallesi Hulusi Baybal Caddesi üzerinde bir çay ocaginda bulusan Kadir K. ile Yasin F.‘nin tartismasinda Kadir K. arkadasini bacagindan tabancayla vurarak olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Yasin F., Konya Sehir Hastanesi’ne kaldirildi ve tedavi altina alindi.

Bir gün arayla iki kisiyi vuran Kadir K.’nin yakalanmasi için Konya Il Emniyet Müdürlügü ekipleri çalismalarina devam ediyor. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA