Umut Akdogan Edremit Kitap Fuarinda Konustu

Edremit Kitap Fuari 4. Gününde vatandaslari kitap ve edebiyatseverler ile bulusturmaya devam ediyor.

Umut Akdogan Edremit Kitap Fuarinda Konustu
4. Edremit Kitap Fuari’nin 4. gününde CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdogan, Gazeteci Saygi Öztürk ve Murat Agirel de fuara ilgi gösteren kitapseverlerle bulustu.

Akdogan, Türk Hava Kurumu’nun hesaplarinda 40 paralik (1 kurus) açik bulunca bunun pesini birakmayan Ismet Inönü’nün Mustafa Kemal Atatürk ile aralarinda geçen dialoglari da kitapseverlerle paylasti.

Yazar Murat Agirel’de kitaplari hakkinda söylesiye katilanlar ile sohbet etti. Gazeteci Yazar Saygi Öztürk’te yaptigi konusmada etik yasasinin çikarilmasi gerektigini belirterek “Etik yasasi çikarilarak her sey seffaf sekilde ortaya konulmali” dedi.

Gazeteci Yazar Ümit Zileli, “Medya dünyasinda dün ve bugün”, “Yerelde ve genelde Sosyal Demokrasi” konulu söylesi de CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Yunus Emre ile Gazeteci Yazar Necdet Saraç’in konusmalari ilgi ile izlendi.

Fuarin 4. Gününde Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’da fuari ziyaret etti.
Kaynak: İHA