Kartal'da Çürük Dut Agaci Park Halindeki Aracin Üzerine Devrildi

Istanbul’un Kartal ilçesinde tek katli bir gecekondunun bahçesinde bulunan çürük dut agaci park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Yasanan olayin aksam saatlerinde gerçeklesmesi olasi bir faciayi önlerken araçta maddi hasar meydana geldi.

Kartal'da Çürük Dut Agaci Park Halindeki Aracin Üzerine Devrildi


Olay, aksam saat 22.00 siralarinda Hürriyet Mahallesi Ari Çikmazi Sokak üzerinde bulunan bir gecekondunun bahçesinde yasandi. Iddiaya göre, çürümüs olan dut agaci büyük bir gürültüyle park halindeki 34 BHM 44 plakali aracin üzerine devrildi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen agaci kesme motoru ile keserek otomobilin üzerinden kaldirdi. Çevredeki vatandaslarin yardimi ile yaklasik 1 saat süren çalismalarin ardindan devrilen agaç otomobilin üzerinden kaldirildi. Devrilen agacin dallarinin kesilmesinin ardindan agacin altinda kalan otomobil sahipleri tarafindan olay yerinden kaldirildi. Yasanan olayda can kaybi yasanmazken agacin altinda kalan otomobilde küçük çapli maddi hasar meydana geldi.

Görgü tanigi Durmus Karaman, “Evde oturuyorduk birden büyük bir ses geldi. Disari çiktigimizda agaç arabanin üzerine devrilmisti. Itfaiyeye haber verdik. Geldiler devrilen agacin dallarini kestiler. Araci çikardik. Olayda yarali falan olmadi. Araçta küçük çapli hasarlar var“ dedi.

Kaynak: İHA