Meram'da Muhtarlara Egitim Verildi

Meram Kaymakamligi tarafindan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde muhtarlara yönelik egitim toplantisi gerçeklestirildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Meram Kaymakami Resul Çelik, Belediye Baskani Mustafa Kavus ve kurum müdürlerinin katildigi toplantida güncel konular hakkinda muhtarlara bilgi verildi.

Açiklamada ifadesine yer verilen Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, muhtarlarla sürekli istisare halinde olduklarini belirtti.

Çalismalara beraber yön verdiklerini aktaran Kavus, "Meram'da adeta bir aile ortami olusturuldu ve o ailenin bir parçasi olmaktan çok mutluyum. Bundan önce oldugu gibi bundan sonrada bu aile içerisinde el ele vererek hemsehrilerimizin ihtiyaçlarina cevap vermeye devam edecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Açiklamada Meram Kayamakami Resul Çelik'in de su ifadelerine yer verildi:

"Muhtarlik her ne kadar yapilarak ögrenilen bir meslek olsa da degisen kosullari göz önüne aldigimizda egitim ve bilgiden mahrum bu görevin icra edilmesi zor oluyor. Yapilan islerden bilgili olan kisiler kaliteli is üretiyor, daha huzurlu oluyor. Biz de muhtarlarimizin daha rahat bir sekilde hizmet edebilmesi için egitim programlarini gerçeklestiriyoruz."

Kaynak: AA