'Yan Baktin' Kavgasi Kanli Bitti

Denizli’de ’yan baktin’ meselesi yüzünden çikan kavgada belindeki biçagi çikaran süpheli, tartistigi genci bacagindan biçakladi. Kanlar içinde kalan gence bir vatandas kemerini çikararak tampon yaparken, ekipler kaçan süpheliyi bulmak için çalisma baslatti.

'Yan Baktin' Kavgasi Kanli Bitti
Olay, Pamukkale ilçesi Zübeyde Hanim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aksam saatlerinde parkta oturan Osman O. ve arkadasi, yanlarindan geçen 2 süphelinin kendilerine bakmasindan dolayi tartismaya basladi.

Tartisma siddetini artirirken, süphelilerinden biri belindeki biçagi çikararak tehdit etmeye basladi.

Ardindan belinden biçagi çikaran süpheli, Osman O.’yu sol bacagindan biçaklayarak yanindaki arkadasi ile olay yerinden hizlica kaçti. Acilar içinde yerde kalan Osman O.’ya bir vatandas kan kaybetmemesi için kemerle tampon yaparken, ihbar üzerine bölge polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri kan kaybeden yaraliya ilk müdahaleyi yapti. Bu sirada polis ekipleri kaçan süpheli hakkinda bilgi alarak çalisma baslatti. Saglik görevlileri Osman O.’yu Denizli Devlet Hastanesine kaldirdi.

Olay ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA