KAPEM'de Almanca Kursu Açiliyor

Nevsehir Belediyesi Kapadokya Egitim Merkezi (KAPEM)’de ücretsiz olarak açilacak olan Almanca dil kursu için basvurular 15 Agustos Cuma günü sona eriyor.

KAPEM'de Almanca Kursu Açiliyor
Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KAPEM’de 7’den 70’e binlerce kisinin faydalandigi kisisel gelisim ve mesleki egitim kurslari devam ediyor.

Merkezde önümüzdeki günlerde açilacak olan Almanca (Seviye A1, A2 ve B1) Kursu için basvurular sürüyor.

Hafta sonu ve hafta içi iki ayri grup halinde düzenlenecek olan kurslara katilmak isteyenler 15 Agustos 2021 tarihine kadar 0384 2138693 no lu telefonu arayip kayit yaptirabilecegi gibi Pasakonagi içerisinde bulunan Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’ne sahsen ya da www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden online olarak basvurabilir.

Gülbahçe içerisindeki Pasakonagi’nda bulunan KAPEM’de geçtigimiz haftalarda da Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Medya Okuryazarligi, Ingilizce A1-A2, Osmanlica’da Türkçe Kelimelerin Imlasi, Etkili ve Hizli Okuma, Osmanli Türkçesinde Kolay Metinler, Resim Sanat Egitimi, Internet Programciligi, Halk Oyunlari, Ney, Keman, Baglama, Gitar, Bilgisayar Isletmenligi ve Operatörlügü, Arapça ve Çocuk Bakim Elemani Kurslari açilmisti.
Kaynak: İHA