Dikis Makinesi Can Aldi

Denizli’de aksam saatlerinde dikis makinesi çalistirdigi için komsusu tarafindan uyarilan kisi, önce karakola gidip komsusundan sikayetçi oldu ardindan ogluyla birlikte saldirip biçaklayarak öldürdü. Iki aile arasinda çikan sopali biçakli kavgada basindan yaralanan anne, biçaklanan oglunun basinda gözyasi döktü.

Dikis Makinesi Can Aldi
Olay, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; aksam saatlerinde evinde dikis makinesi çalistiran Osman Kaya, seslerden rahatsiz olan komsusu Ümit Çetin (35) tarafindan uyarildi. Daha sonra iki komsu arasinda karsilikli sözlü tartisma yasandi. Ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, komsusundan sikayetçi olacagini beyan eden Osman Kaya’yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Osman Kaya’nin davaci ve sikayetçi olmasi üzerine polis ekipleri bu kez sikayet edilen taraf olan Ümit Çetin’i ifade islemleri için karakola götürmek üzere bölgeye gitti.

Polis ekipleri Ümit Çetin’i evden çikarip ekip otosuna götürecegi sirada az önce karakolda komsusunda sikayetçi olan Osman Kaya ve oglu Ali Kaya, Ümit Çetin’in üzerine biçaklarla saldirdi. Kisa sürede arbedeye dönüsen kavgaya, her iki aileden yaklasik 15 kisi dahil oldu. Kavganin büyümesi üzerine bölgeye çok sayida takviye polis ekibi sevk edildi.

Her iki grubun birbirlerine biçak ve sopalarla saldirdigi kavgada gögsünden ve vücudunun farkli yerlerinden biçaklanan Ümit Çetin, kanlar içerisinde yere yigildi. Kavganin daha da büyümesini havaya ates ederek önleyen polis ekipleri, arbedeye karisan iki grubu güçlükle dagitti.

Iki çocuk babasi Ümit Çetin’i biçaklayan baba Osman Kaya ve oglu Ali Kaya gözaltina alindi.

Basindan yaralanan anne kanlar içinde yatan oglunun basinda feryat etti

Kendisi de basindan yaralan anne Ayten Çetin, yarali oglunun basinda feryat etti. Kendi can acisina aldirmadan oglu için gözyasi döken annenin çigliklari sokagi inletti. Bölgeye sevk edilen saglik ekipleri yerde yatan Ümit Çetin’in kalbinin durdugunu belirledi. Yapilan kalp masaji ile hayata döndürülen Ümit Çetin, ambulansla alinip hastaneye sevk edilirken asiri kan kaybi nedeniyle yolda hayatini kaybetti.

Acili ve öfkeli ailenin, karsi tarafa saldirmasi ihtimaline karsi genis güvenlik önlemleri alindi. Hastane önünde bekleyen aile, zaman zaman sinir krizi geçirdi. Olayda hayatini kaybeden Osman Kaya’nin dikis makinesi sesinden dolayi daha önce birçok kez mahalleli tarafindan uyarildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA