ASPILSAN Enerji Yeni Logosunu Tanitti

Savunma Sanayi basta olmak üzere havacilik, uzay, ulastirma, otomotiv ve medikal gibi mobilite ekosisteminin kapsadigi birçok sektöre enerji depolama çözümleri gelistiren ASPILSAN Enerji, yeni logosunu tanitti.

ASPILSAN'dan yapilan yazili açiklamaya göre, Türk Silahli Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfinin yüzde 98 hissesine sahip olan firma, Türkiye'nin ilk ve tek Lityum Iyon (Li-ion) Pil Hücresi Üretim Tesisi ile tarihinde yeni bir sayfa açarak çagin ötesine geçmeyi hedefliyor.

Firmanin yeni logosundaki "Türk Mavisi" olarak kabul edilen Turkuaz renginin ton geçisleri, ASPILSAN Enerji'deki dönüsümü ve büyümeyi ifade ediyor. Küçük harfler kurumsalligini ve mütevaziligini vurgularken, yuvarlak hatlar üretkenligini, keskin hatlar ise kararliligini temsil ediyor.

Yakin zamanda 40. yilini kutlayan ASPILSAN Enerji, yeni vizyonu ve sektöre küresel ölçekte yön verme hedefiyle çalismalarina hiz veriyor.

Firma ayrica Kayseri, Ankara, Istanbul Teknoparklarda titizlikle ve büyük bir özveri ile yürüttügü Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleri ile sektörün ihtiyaçlarina cevap veriyor.

Kaynak: AA