Aras Kargo'ya Insana Saygi Ödülü

Aras Kargo Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Selda Özacar: 'Aday basvuru ve is görüsmeleri süreçleri için büyük hassasiyet gösteriyoruz. Özellikle salgin sürecinde artan is hacmini yeni ise alimlar ile yönettik ve 1.000’den fazla yeni istihdam yarattik'

Aras Kargo'ya Insana Saygi Ödülü
Aras Kargo, is basvurularina en fazla dönüs yapan ve aday deneyimini önemseyen firma olmasi dolayisiyla Insana Saygi Ödülü'ne layik görüldü.

Aras Kargo'dan yapilan açiklamaya göre, insan kaynaklari alanindaki basarili çalismalari öne çikarmak amaciyla verilen Insana Saygi Ödülleri’ni bu yil kazanan kurumlar belli oldu.

Yenilikçi kargo firmasi Aras Kargo, aday basvurularina en çok dönüs yapan, adaylara saygili ve aday deneyimlerini önemseyen marka olmasi nedeniyle Insana Saygi Ödülü’nü kazandi. Insan Kaynaklari Zirvesi kapsaminda verilen Insana Saygi Ödülleri’nde Kariyer.net kullanicisi olan 30 binden fazla isverenin insan kaynaklari faaliyetleri mercek altina aliniyor.

- "1.000’den fazla istihdam yarattik"

Açiklamada görüslerine yer verilen Aras Kargo Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Selda Özacar, Türkiye'nin en genis erisim agina sahip kargo firmalarindan biri konumunda olduklarini belirterek, "Biliyoruz ki, kurumuna güvenen ve mutlu çalisan kisiler, her zaman isini daha iyi yapar. Iyi bir çalisan deneyimi de ilk aday deneyimi ile basliyor. Bu nedenle potansiyel adaylara iyi bir deneyim saglamak hem kurum hem de çalisan için her zaman önemlidir. Bu sayede ise yeni baslayan çalisanin markaya güveni, ekibine uyumu, verimliligi ve sadakati konusunda önemli avantajlar saglamis oluyorsunuz. Bu amaçla kurum içinde önemli çalismalar yapiyoruz. Aday basvuru ve is görüsmeleri süreçleri için büyük hassasiyet gösteriyoruz. Özellikle salgin sürecinde artan is hacmini yeni ise alimlar ile yönettik ve 1.000’den fazla yeni istihdam yarattik. Aramiza yeni katilan çalisma arkadaslarimiz için yeni programlar hayata geçirdik ve bu alanda örnek isler yapmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Büyüme için dijitallesme adimlarini attiklarini belirten Özacar, söyle devam etti:

"Insan kaynaklari alanindaki dijital yolculugumuz sirketimizin büyümesi ve her bir çalisanimiza dokunma istegimiz paralelinde devam ediyor. Ise alim, kariyer görüsmeleri, degerlendirme merkezi uygulamalari, ödüllendirme ve performans yönetimi, ögrenme ve gelisim gibi ana süreçleri dijital platformlar üzerinden yönetiyor ve takip ediyoruz. Insana Saygi Ödülü’ne deger görülmemiz bu alandaki çalismalarimizin dogru yolda oldugunu gösteriyor ve yeni projeler hayata geçirmek için bizleri tesvik ediyor. Kurumumuzu bu ödüle deger gören herkese tesekkürlerimi sunuyorum."
Kaynak: AA