Temizlik Isçisinden Alkislanacak Hareket

Siirt’te temizlik isçisi, yolda su faturasi ile birlikte bir miktar para buldu. Isçi, Siirt Su ve Kanalizasyon Idaresine (SISKI) giderek faturanin üzerinde yazili olan kisinin borcunu ödedi. Temizlik isçisinin bu davranisi alkis topladi.

Temizlik Isçisinden Alkislanacak Hareket
Siirt Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügünde görev yapan Abdullah Enüstekin (29), temizlik yaptigi sirada yolda su faturasi ve bir miktar para buldu. Makbuzun su faturasi oldugunu gören Enustekin, parayi da yanina alarak SISKI’nin yolunu tuttu. Enustekin, faturayi yatirarak isinin basina döndü.

Daha sonra, fatura sahibi Burak Öza adli vatandas fatura ve parayi düsürdügünü fark etti. Bir süre sonra su faturasini yatirmak için SISKI Müdürlügüne giden Öza, personelin ’Borcunuz yoktur’ demesi üzerine neye ugradigini sasirdi. Faturayi, Siirt Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügünde görevli Abdullah Enüstekin’in yatirdigini ögrenen Öza, bu davranisindan dolayi temizlik personelini ziyaret ederek, kendisine tesekkür etti. Öza, "Siirt Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügünde görevli Abdullah Enustekin’e bu iyiligi ve insancil davranisindan dolayi kendisine tesekkür ediyorum. Bu durumun tüm insanliga örnek olmasini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA