Kusadasi Yazarlar Senligi Basladi

Kusadasi Belediyesi ile Kusadasi Yazarlar Platformu (KUYAP) is birliginde düzenlenen 4’üncü Kusadasi Yazarlar Senligi basladi. 9 gün sürecek olan etkinlikte 33 yazar, Kusadali okurlariyla bulusarak kitaplarini imzalayacak.

Kusadasi Yazarlar Senligi Basladi
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kusadasi’nda bu yil 4’üncüsü düzenlenen Kusadasi Yazarlar Senligi, Atatürk Meydani’nda basladi.

18 Temmuz’a kadar 33 yerel yazarin katilimiyla sürecek olan etkinligin açilisina çok sayida kitapseverle birlikte Kusadasi Belediye Baskan Vekili Emre Fazlilar ve Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan katildi.

“Adindan söz ettiren bir kent olacak"

Etkinligin açilisinda konusan KUYAP Sözcüsü Ismail Tezgel, “Degerli Belediye Baskanimiz Ömer Günel, bize her zaman tam destek verdi. Bu nedenle diger yazarlar adina kendisine çok tesekkür ediyorum. Kusadasi, bu tür etkinlikler sayesinde sanatçilari ve edebiyatçilari ile Türkiye’de adindan söz ettiren bir kent olacak. Biz de bu konuda elimizden geleni yapacagiz” dedi.

“Sanatin ve sanatçinin yanindayiz"

Kusadasi Belediye Baskan Vekili Emre Fazlilar ise, “Bu sene 4’üncüsünü düzenlemekten gurur duydugumuz Kusadasi Yazarlar Senligi sayesinde vatandaslarimiz yerel yazarlarimizla bulusacak. Sanat, kültür ve edebiyat kentimizin kilcal damarlarini olusturuyor. Kusadasi, kültür ve sanat kenti olma yolunda her geçen gün hizla ilerliyor. Belediye Baskanimiz Sayin Ömer Günel de sanatin ve sanatçinin her zaman yaninda” diye konustu.

Kusadasi Yazarlar Senligi 18 Temmuz tarihine kadar, 18.00-24.00 saatleri arasinda Atatürk Meydani’nda ziyaret edilebilir.
Kaynak: İHA