VANOTED'den Asi Kampanyasi

Van Otelciler ve Turizmciler Dernegi (VANOTED), korona virüs ile mücadele kapsaminda vatandaslarin asi olmasi için kampanya baslatti.

VANOTED'den Asi Kampanyasi
Van’in risk haritasinda kirmiziya dönüsmesi ve asilanma oranlarindaki düsüs nedeniyle harekete geçen VANOTED, vatandaslarin asi olmasi için çalisma baslatti. Korona virüs ile mücadele kapsaminda bir araya gelen VANOTED üyeleri, vatandaslarin asi olmasi için kampanya baslatti. Kampanyayla ilgili açiklamada bulunan VANOTED Baskani Yunus Yüksel, “Ilimizde son zamanlarda artan vaka sayilarinin önüne geçmek ve vatandaslarin asi olmalarini saglamak amaciyla kampanya baslattik. Çünkü biliyoruz ki, bir salginla mücadelenin en etkin yolu asilanmadir. Bizlerde halkimizin asi olmalari amaciyla çagrimizi yeniliyoruz. Önümüzdeki süreçte kisitlamalarin tekrar gelmemesi için, esnafimizin is yerlerini kapatmamalari için, halkimizin bir daha evlere kapanmamasi için herkesi asi yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Kampanya çerçevesinde cumartesi günü Van Valiligi önündeki asi standinda herkese meyve suyu ve kek dagitilacagini belirten Yüksel, “Kampanya çerçevesinde vatandaslarimizi birçok sürpriz hediyeler bekliyor. Dernegimize bagli üyelerimizden, daha önce asi olmus ve asi olacak olan vatandaslara yönelik sürpriz hediyelerimiz olacak. Bu nedenle herkesi, cumartesi günü saat 12.00’de Van Valiligi önünde kurulan asi standina bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA