Van YYÜ'de Maas Promosyon Anlasmasi Yapildi

Van Yüzüncü Yil Üniversitesi (YYÜ) ile Türkiye Vakiflar Bankasi Türkiye Anonim Ortakligi arasinda maas promosyon sözlesmesinin imza töreni gerçeklestirildi.

Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen törende konusan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Sevli, YYÜ'nün banka promosyonu ihalesiyle ilgili yürüttügü sürecin akademik ve idari personelin yüzünü güldürecek sekilde sonuçlandigini anlatti.

Üç yil 4 aylik bir süreyi kapsayacak ihaleye 8 bankanin katildigini belirten Sevli, sunlari kaydetti:

"Seffaf bir süreçle yürütülen ihalenin komisyon baskanligini üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Sebaheddin Sevgin yürüttü. Kapali teklif ve açik artirma usulüyle yapilan ihalenin açik artirma bölümünde kisi basi en yüksek teklifi, 7 bin lira olarak Türkiye Vakiflar Bankasi verdi. 4824 personelin her biri için 7 bin lira promosyon, 15 Agustos sonrasi en geç 2 hafta içerisinde tüm personelin hesaplarina esit miktarda ve pesin olarak yatirilacak. Banka, personele yönelik hizmetlerini, YYÜ yerleskesinde açacagi sube üzerinden gerçeklestirecek. Türkiye genelinde yapilan promosyon ihalelerinde güzel bir neticeyle imza atilmasini saglayan ve süreçte emegi olan herkese tesekkür ederim."

Türkiye Vakiflar Bankasi Van Subesi Müdürü Kerim Mazlum ise YYÜ ile yaptiklari promosyon sözlesmesinin hayirlara vesile olmasini diledi.

Konusmalarin ardindan anlasmanin protokolü imzalandi.

Törene, YYÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Sefik Tüfenkçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Sebaheddin Sevgin, Strateji Gelistirme Daire Baskani Dursun Özdemir ve Strateji Gelistirme Daire Baskanligi Sube Müdürü Eyüp Ensari Eroglu da katildi.

Kaynak: AA