Serdar Aksoy Cezaevinden Çikti

Menemen Belediyesi’ndeki "zimmet" ve "irtikap" iddialariyla ilgili sorusturma kapsaminda tutuklu bulunan ve aldigi hapis cezasi hükmü bozularak tahliyesine karar verilen Menemen Eski Belediye Baskani Serdar Aksoy’un da aralarinda bulundugu 10 kisi, tutuklu bulunduklari Aliaga Ceza Infaz Kurumu’ndan çikti.

Serdar Aksoy Cezaevinden Çikti
Izmir’in Menemen ilçesinde yürütülen sorusturma kapsaminda rüsvet ve irtikap suçlarindan tutuklanarak cezaevine konulan eski Menemen Belediye Baskani Serdar Aksoy’un da dahil oldugu 10’u tutuklu 24 sanik ilk kez hakim karsisina çikti. Karsiyaka 1. Agir Ceza Mahkemesinde görülen davanin ilk durusmasina Aksoy SEGBIS (Sesli ve Görüntülü Bilisim Sistemi) araciligiyla katildi.

Mahkeme heyeti, yaklasik 12 saat süren durusmanin sonunda Aksoy’un da aralarinda bulundugu 10 tutuklu sanigin adli kontrol sartiyla tahliyesine karar vererek davayi ileri bir tarihe erteledi.

Gece saatlerinde cezaevinden çikti

Menemen Belediyesi eski Baskani Serdar Aksoy’un da aralarinda bulundugu tutuklu 10 kisi, gece saatlerinde Aliaga Ceza Infaz Kurumu’ndan çikartildi. Aksoy, kendisini disarida bekleyen esi Dilek Aksoy ve sevenleri ile yeniden bulusurken, tahliye edilen diger saniklar da aileleri ve sevenleri ile yeniden bulustu. Cezaevinden çikan Serdar Aksoy, bir süre dinlenerek ailesine ve kendisine zaman ayiracagini belirterek ilerleyen günlerde de bir basin açiklamasi yapacagini bildirdi.
Kaynak: İHA