Ormanda Kaybolan Zihinsel Engelli Adam Bulundu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bagli Yogunoluk köyüne giden ve ormanlik alanda kaybolan 41 yasindaki zihinsel engelli Mustafa Tokgöz, jandarma ve AFAD ekibi tarafindan sabah saatlerinde bulundu.

Ormanda Kaybolan Zihinsel Engelli Adam Bulundu
Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte ilçeye bagli Karakütük köyünden Yogunoluk köyüne giden Mustafa Tokgöz dün ögle saatlerinde ormana gittikten sonra geri dönmedi. Zihinsel engelli olan ve konusamayan Mustafa Tokgöz’ün dönmedigini fark eden yakinlari durumu jandarmaya bildirdi. Ihbar üzerine köye jandarma ekipleri Osmaniye AFAD’a bagli arama kurtarma ekipleri ve Kadirli Belediyesi Itfaiye Müdürlügü bünyesinde olan arama kurtarma köpegi geldi. Gece geç saatlere kadar vatandasi arama çalismalari devam etti ancak Mustafa Tokgöz’ün izine rastlanmadi. Gece karanliginda ormanlik alanin tehlikeli olmasindan dolayi arama çalismalarina ara verildi.

Sabah saatlerinde tekrar baslayan arama kurtarma çalismalari neticesinde kayip Mustafa Tokgöz, kayboldugu yerin yakinlarinda Koçlu köyünde ormanlik alanda bulundu. Yapilan saglik kontrolünün ardindan Mustafa Tokgöz ailesine teslim edildi.
Kaynak: İHA