Mütevelli'de Dönüsüm Devam Ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Saruhanli ilçesine bagli Mütevelli mahallesinde 24 Milyon TL’lik yatirimla 23 kilometre içme suyu, 22 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre yagmur suyu hatti döseme ve birer adet içme suyu deposu ve içme suyu aritma tesisi insaat çalismalarini tamamladi.

Mütevelli'de Dönüsüm Devam Ediyor
MASKI Genel Müdürlügü, yaptigi yatirimlar ile mahallelerin sorunlarini çözüme kavusturmaya devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen çalismalar kapsaminda Saruhanli ilçesine bagli Mütevelli mahallesinde adeta bir dönüsüm yasaniyor. 24 Milyon TL yatirim yapilan mahallede, 23 kilometre içme suyu sebeke ve 22 kilometre kanalizasyon hattinin saglikli hale getirilmesinin ardindan 3 kilometre de yagmur suyu hatti döseme çalismasi gerçeklestirildi.

Kilit parke tas döseme çalismalarina baslanan mahalle, çalismalarin tamamlanmasinin ardindan 175 bin metrekare üstyapinin yenilenmesiyle birlikte daha temiz ve saglikli bir çevreye kavusacak.

Mahallede yapilan çalismalara ek olarak bir adet içme suyu deposu ve bir adet içme suyu aritma tesisi de insa edildi. Hayata geçirilen bu çalisma ile Mütevelli halkina daha saglikli bir içme suyu saglanmis oldu.

Mahallede üstyapisi yenilenen noktalarda yeni nesil uzaktan okumali mekanik sayaç montaj çalismalarina da baslandi. Herhangi bir tikaniklik aninda müdahaleyi kolaylastirmak amaciyla parsel bacasi imalat çalismalarina da devam ediliyor.

Kilit parke döseme çalismasi devam ediyor

Mahalle Muhtari Yasar Mehmet Içigen, mahalleye yapilan yatirimlardan dolayi memnuniyetini dile getirdi. Muhtar Içigen, “Mahallemizde 6, 7 ay gibi bir sürede altyapi çalismalarimiz bitti. Kilit parke taslarimiz dösenmeye baslandi. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e ve ekibine mahallemize yapmis olduklari hizmetlerden dolayi sonsuz tesekkürlerimi sunuyor ve Mütevelli halkinin sevgi ve selamlarini iletiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA