Melikgazi'de 'Arabali Sinema Günleri' Basliyor

Melikgazi Belediyesi, yeni normallesme süreci ile birlikte kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye basladi. Melikgazi Belediyesi’nin geçtigimiz sene ilgiyle karsilanan arabali sinema etkinligi 10 Temmuz 2020 Cumartesi günü basliyor.

Melikgazi'de 'Arabali Sinema Günleri' Basliyor
Ilk sinema filminin saat 21.00’de gösterimde olacagini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, "Melikgazi Belediyesi olarak pandemi sürecinde geçirilen sikintili günlerimizden sonra Kayserili vatandaslarimiza renkli ve farkli bir kültür-sanat hizmeti sunuyoruz. Hafta sonu gerçeklestirilecek etkinlik sirasinda vatandaslar araçlarindan inmeden sinemada en begenilen filmlerini izleme firsati bulacak. Belirli sayida otomobilin girisine izin verilecek etkinlige katilmak isteyenlerin 0530 253 91 91 numarali WhatsApp hattindan randevu almasi gerekiyor. Etkinlik günü randevu alan ve listeye alinmis kisilerin araçlariyla arabali sinema etkinliginin yapildigi alana girisine izin verilecek. Erciyes Üniversitesi Karsisinda bulunan otopark alaninda düzenlenecek arabali sinemada; ’Chralie’nin Çikolata Fabrikasi’ ücretsiz gösterilecek. Katilmak isteyen vatandaslarimizi bu güzel etkinligimize bekleriz" dedi.

Her hafta cumartesi günleri yapilmasi planlanan “Arabali Sinema”da sirasiyla Yildizlarasi, Dolittle, Aslan Kral, Tenet ve Baslangiç gibi filmler gösterimde olacak.
Kaynak: İHA