Mediamarkt'tan Hatay'a Ilk Magaza

MediaMarkt Türkiye Satinalmadan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Faruk Kocabas: 'Biz yatirim hedeflerimizle yolumuzda ilerlerken Hatayli teknolojiseverler de bu yolda bizim en büyük destekçilerimizden olacak'.

MediaMarkt, Hatay Antakya’daki ilk magazasini Primemall AVM’de açarak Türkiye’deki magaza sayisini 84’e çikardi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Türkiye’de Van’dan Portekiz’de Lizbon’a kadar bini askin magazasiyla teknolojiseverlere genis bir magaza agi sunan MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri dogrultusunda ülkedeki magaza agini genisletmeye devam ediyor.

MediaMarkt Türkiye, bu dogrultuda Hatay’daki ilk magazasini Antakya’da, Primemall AVM’de açti. MediaMarkt’in en iyi deneyimi yasatma hedefinden yola çikilarak olusturulan oyun alanlarina ve kahve makinelerinin denenebilecegi Barista CLUB gibi deneyim alanlarina da sahip, bin 600 metrekare büyüklügündeki Antakya magazasi, 20’yi askin kisiye de is imkani sunuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Satinalmadan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi (CPO) Faruk Kocabas, bu yolculukta fiziksel magazalara büyük bir sorumluluk düstügünü belirtti.

Kocabas, "MediaMarkt olarak magazalarimizda teknolojiseverlere en iyi deneyimi sunmak için çalisiyor, yatirimlarimizi da bu dogrultuda hayata geçiriyoruz. Pandemi döneminde online satis kanalimiz mediamarkt.com.tr ile çok büyük atilimlar yaptik fakat fiziki magazalarimiza yaptigimiz yatirimlarimizi da durdurmadik. Bu süreçte bir yandan mevcut magazalarimizi yenilerken bir yandan da magaza sayimizi artirmaya devam ettik. Hatta daha önce olmadigimiz illerde de magazalar açarak Türkiye’deki büyüme hedefimizi planladigimiz gibi gerçeklestiriyoruz.

Bugün Hatay Antakya’da açtigimiz yeni magazamiz da bu iddiamizin güzel bir örnegi. Dolayisiyla biz yatirim hedeflerimizle yolumuzda ilerlerken Hatayli teknolojiseverler de bu yolda bizim en büyük destekçilerimizden olacak. Biz de bu motivasyonla yatirimlarimiza devam edecegiz. Pandemi kosullarinda dahi bizi yalniz birakmayan Hataylilara tesekkür ederiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA