Kadini Döverek Bu Hale Getirdiler

Giresun’un Eynesil ilçesinde Belediye Baskaninin yanindaki adamlar tarafindan darp edildigini iddia eden kadin sikayette bulundu.

Kadini Döverek Bu Hale Getirdiler
Ilçe parkinin bakimsiz oldugundan sikayet etmeleri üzerine baslayan tartismanin büyümesi üzerine parka gelen Belediye Baskaninin yanindakiler tarafindan oglu, geliniyle beraber darp edildigini iddia eden Ülfet Dikici, yüzü ve gözleri sismis mor sekilde sikayette bulundu.

Yasadigi dehseti anlatan Ülfet Dikici, “Parka gitmistik parkin pis olmasi nedeniyle belediye görevlileri çagirdik. Belediye baskani ve yanindakiler parka geldi .Orada belediye baskaninin yanindaki bir kisi oglum Yasin Dikici’ye karsinda baskan var düzgün otur seklinde uyarida bulundu. Bunun üzerine oglum da ’Oturmasinin senden mi ögrenecegim’ cevabini verdi. Bunun üzerine belediye baskaninin yaninda bulunanlar ogluma saldirdi. On kisi oglumu darp etmeye basladi.

Yanimizda gelinim vardi ona da yumrukla vurdular. Bu durumu görünce ben de araya girdim ayirmaya çalistim ama kim vurduysa beni de bu hale getirdiler. Bütün bu yasananlar da belediye baskaninin yaninda gerçeklesti. Ekiplerini toplayip götürmedi. Beni nasil bu hale getirdilerse cezalarini çekmelerini istiyorum. Bu kadar vicdansizlik olur mu? Esinin, çocuklarinin yaninda oglumu darp edip beni de bu hale getirdiler" iddiasinda bulundu.

Baskan kendini “Düsmüstür” diye savundu

Iddia edildigi gibi kadina kimsenin vurmadigini arbede sirasinda düsmüs, bir yerlere çarpmis olabilecegini ifade ederek kendini savunan CHP’li Eynesil Belediye Baskani Ahmet Latif Karadeniz ise, “Belediye Baskanligi makaminda bulundugum sirada telefonla yüksek sesle konusuldugunu duydum. Bunun üzerine görevli arkadasa neler oldugunu sordum ve bana bir vatandasin sikayeti oldugunu ama sinkafli küfürlerle konustugunu söyledi.

Bunun üzerine belediyeyi arayan numaradan kendisine ulasarak kendimi tanitip sikayetini dinlemek istedigimi söyledim ama bana da ayni sekilde hakaret dolu sözlerle sikâyette bulunuldu. Bunun üzerine kendisiyle yüz yüze görüsüp dinlemek istedigimi söyledim ve parkta bulundugunu ve bekledigini söyledi.

Bende parka gittim amacim sadece dinleyip sikeyetini ögrenmekti.Vatandasla konusurken , park içerisindeki isletmenin sahibi ile tartismaya basaldilar ve karp edildi iddiasinda bulunan kadinin oglu isletme sahibine saldirdi. Bunun üzerine arbede çikti. Bu arada kadinda arbede arasinda yere düsmüs, biryerlere çarpmis olabilir ama birileri kadina el kaldirip vurmaz. Kadina vuruldugunu da görmedim” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA