Is Adamlarindan Engellilere Destek

Adiyaman’in Kahta Bedensel Engelliler Dernegi Baskani Serkan Aslan, hayirsever is adamlarinin katkilariyla engellilere destek olmaya devam ediyor.

Is Adamlarindan Engellilere Destek
Hayirsever is adamlarinin katkilariyla basta Kahta olmak üzere Adiyaman merkez ve ilçelerindeki engellilere destek olmaya devam ettiklerini belirten Baskan Aslan, ayrica ihtiyaç sahibi ailelere ve özellikle yetim çocuklara da giyim yardiminda bulunduklarini söyledi.



Derneklerine yapilan tekerlekli sandalye bagislarini önceden belirledikleri ve öncelikli olan engelli vatandaslara verdiklerini ifade eden Aslan, “Büyüksehirlerden özellikle Istanbul’da yasayan degerli is adami hemserilerimizden sürekli destek almaktayiz. Isimlerini vermek istemeyen bagislarimizdan gelen bagislari önceden belirledigimiz ihtiyaç durumuna göre yani öncelik durumuna göre engelli kardeslerimize teslim ediyoruz. Bu bagislar bazen tekerlekli sandalye ve bazen de giyim malzemesi olabiliyor. Bugün Bayraktar Mahallesi’nde ikamet eden Imam amcamizi ziyaret ederek, kendisine tekerlekli sandalye bagisinda bulunduk. Daha sonra da ihtiyaç sahibi ailelere ve özellikle yetim çocuklara da giyim yardiminda bulunduk. Dernegimize bagista bulunan bütün is adamlarimizdan Allah razi olsun. Ayrica rabbim bütün hastalarimiza da acil sifalar versin. Kahta Bedensel Engelliler Dernegi Baskanligi olarak her zaman her yerde bu güzel insanlara hizmet etmeye gücümüz yettigi kadar devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA