Ilk Yüzme Dersi Baskan Çetin'den

Pursaklar Belediyesi Kapali Yüzme Havuzu’nda yüzme kursuna katilan çocuklara ilk dersi, yüzme antrenörü de olan Baskan Ertugrul Çetin verdi.

Ilk Yüzme Dersi Baskan Çetin'den
Normallesme takvimi ile birlikte yeniden hizmete açilan ve hava sicakliginin etkisini artirdigi bu dönemde yüzme havuzu, ilçe sakinleri tarafindan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Her sene çocuklara ilk yüzme dersini veren ve kendisi de yüzme antrenörü olan Baskan Ertugrul Çetin, korona virüs salginiyla mücadele kapsaminda uzun süredir kapali olan ve kademeli normallesme döneminde yeniden hizmet vermeye baslayan Pursaklar Belediyesi Kapali Yüzme Havuz’unda yüzme kurslarina start verdi.

Havuzda ögrencilere yüzmenin önemi ve faydalarini anlatarak dersine baslayan Baskan Çetin, kendisini can kulagi ile dinleyen kursiyerlere yüzme tekniklerinin püf noktalarindan bahsederek, eglenirken nasil usta bir yüzücü olunabilecegine de degindi.

"Ilk ders suyu sevmek"

Tüm hijyen kosullarina uyularak Kapali Yüzme Havuzu’nda kurslarin basladigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Uzunca bir aradan sonra yüzme kurslarimiz bugün basladi.

Yüzme kurslarimiza da yogun bir ilgi var. Çocuklarimiz yüzme ögrenmek istiyorlar. Çocuklarimiz için gönüllerince eglenebildikleri ve yüzme ögrenebildikleri bir yaz tatili geçirmeleri için havuzlarimizin kapilarini sonuna kadar onlarin hizmetine açtik. Ders vermeyi bende özlemisim. Ilk ders suyu sevmek" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA