Hakkari Heyetinden Ankara'ya Çikarma

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek baskanligindaki heyet, Ankara’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Hakkari Heyetinden Ankara'ya Çikarma
Hakkari yöresinde sevilen ve sayilan AK Parti Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek, Hakkari merkez, ilçe, belde, köy ve mezra ziyaretlerinin ardindan not aldigi yörenin sorun ve sikintilarini Ankara’ya tasidi. Ankara’ya çikarma yapan Baskan Özbek, AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Çukurca Belediye Baskani Ensar Dündar, Semdinli Belediye Baskani Tahir Sakli, Durankaya Belde Belediye Baskani Ismail Demirci, Esendere Belde Belediye Baskani Dirbaz Büyüksu ile birlikte birçok bakanligi ziyaret etti. Ilk olarak Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile bir araya gelen AK Parti heyeti, sinir ticareti ve issizlik konusu basta olmak üzeri il, ilçe, belde, köy ve mezralarin tüm sorun ve sikintilarini birebir Bakan Soylu’ya ilettiler.

Ardindan Ticaret Bakani Mehmet Mus’u makamindan ziyaret eden heyet, sinir kapilarinin açilmasiyla bölge ekonomisine ve istihdama katki saglamasi yönünde istisarelerde bulundular. Cumhurbaskanligi Strateji ve Bütçe Baskani Ibrahim Senel’i de makaminda ziyaret eden heyet, il özel idaresi ve belediyelerin taleplerini görüstüler. TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Cevdet Yilmaz’i da makaminda ziyaret eden AK Parti heyeti, Ankara’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Il ve ilçeler basta olmak üzere belde, köy ve mezralarin tüm sorun ve sikintilarini ziyaret ettikleri ilgili bakanliklara ilettiklerini ifade eden Baskan Özbek, gittikleri her yerde çok iyi karsilandiklarini belirterek; sicak ve samimi ilgilerinden dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA