Gençlik Merkezleri 'Yaz Dönemi' Programlari Basliyor

Eskisehir Tepebasi Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde Yaz Dönemi programlari için kayitlar basliyor. Gençler için ücretsiz düzenlenecek 33 program, 3 farkli merkezde yüz yüze gerçeklestirilecek.

Gençlik Merkezleri 'Yaz Dönemi' Programlari Basliyor
Tepebasi Belediyesi, her yil on binlerce kisinin faydalandigi ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelisimine destek olmayi ve geleceklerine katki saglamayi sürdürüyor. Gençlik Merkezleri tarafindan gerçeklestirilecek Yaz Dönemi Programlari için kayitlar 12 Temmuz Pazartesi günü çevrimiçi olarak alinacak. Ücretsiz ve yüz yüze gerçeklestirilecek kurslar için merkezlerde, koronavirüse karsi tüm tedbirler alinirken egitim salonlari, sosyal mesafe kurallarina göre düzenlendi.



Gençler için farkli programlar

Tepebasi Belediyesi’nin kentin 3 farkli noktasinda hizmet veren Gençlik Merkezleri’nde düzenlenecek egitimler arasinda sanattan spora, dil egitimlerinden üretken etkinliklere kadar pek çok seçenek sunuldu.

19 Mayis Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek programlar arasinda keman, baglama uzun sap, baglama kisa sap, halk danslari toplulugu, üretken yazarlik, Japonca, Ingilizce Grammar Baslangiç Seviye, dart ve sabundan çiçek yapimi yer aliyor.

29 Ekim Gençlik Merkezi’nde ise keman, gitar, baglama, acapella, gençlik tiyatrosu, çagdas dans teknigi, modern dans, izcilik - kampçilik, ispatlarla eglenceli matematik, temel bilgisayar programlama, temel programlama (yazilim egitimi - c) ve Ingilizce speaking programlari gerçeklestirilecek.

2 Eylül Gençlik Merkezi de uygulamali film yapim & yönetim atölyesi, sanatla içsel yolculuk, üretken okuma yazma, baglama, aromaterapi, taki tasarim ve bez bebek programlarina katilan gençleri agirlayacak. Üniversiteye hazirlik kapsaminda düzenlenen matematik, fizik, Türkçe ve edebiyat egitimleri de 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

Kayitlar çevrimiçi olarak alinacak

Yaz Dönemi Programlari için kayit yaptirmak isteyen gençler, 12 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’de Tepebasi Belediyesi’nin web sitesinde bulunan kare kod üzerinden kayit adimlarini takip edebilecek. Kayit linki ve programlar hakkinda detayli bilgiye, Gençlik Merkezleri’nin “esktgm” adli sosyal medya hesaplarindan da ulasilabilecek.
Kaynak: İHA