GEF 2021 Heyecani Basladi

Gaziantep Ticaret Odasi ve Gaziantep Elektrik Mühendisleri Odasi is birligiyle düzenlenecek Güneydogu Enerji Forumu (GEF 2021) heyecani 30 bin TL ödüllü fikir yarismasiyla basladi.

GEF 2021 Heyecani Basladi
“Verimli Enerji, Güçlü Ekonomi Için Bir Fikrim Var” sloganiyla hayata geçirilen yarismada projesiyle dereceye girenlere toplamda 30 bin TL ödül verilecek.

Ilki 2019 yilinda GTO ve Gaziantep EMO is birligiyle düzenlenen, bu yil ise “Verimli Enerji, Güçlü Ekonomi” temasiyla kasim ayinda gerçeklestirilecek olan Güneydogu Enerji Forumu’nun starti fikir yarismasi ile verildi.

Sanayi isletmeleri, ticarethane ile meskenlerde enerji verimliligi mevzuatlari ve uygulamalarini masaya yatirarak, bu alanda yasanan sorunlari tespit edip çözüm önerileri gelistirmeyi hedefleyen GEF 2021 kapsaminda ayni zamanda enerji verimliliginin artirilmasina yönelik fikirlerin yarisacagi "Verimli Enerji, Güçlü Ekonomi için Bir Fikrim Var" isimli fikir yarismasi düzenlenecek.

Son basvuru tarihi 30 Temmuz 2021 Cuma olan yarismada 1.’lik ödülü 15 bin TL, 2.’lik ödülü 10 bin TL, 3.’lük ödülü ise 5 bin TL olarak belirlendi. Detaylari ve basvuru kosullarina www.gto.org.tr adresinden ulasilabilecek yarismanin sonuçlari ise 27 Kasim 2021 tarihinde açiklanacak.
Kaynak: İHA