DS Özel Satis Günleri 9-12 Temmuz Tarihlerinde Gerçeklestirilecek

DS Automobiles tarafindan düzenlenen DS Özel Satis Günleri'nde müsteriler ürün gaminda yer alan modelleri kapsamli biçimde inceleme sansi elde ederek, istedikleri otomobile ayricalikli kosullarla sahip olabilecek.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, DS Automobiles, müsterilerine sundugu ayricalikli hizmetlere araliksiz devam ediyor. DS Automobiles bu kapsamda, 9-12 Temmuz tarihlerinde DS Özel Satis Günleri düzenliyor. Kendine özgü modern tasarimlariyla büyük begeni toplayan DS Store’larda düzenlenecek etkinlikte, DS sahibi olmak isteyenlere özel kosullar ve test sürüsü etkinlikleri gerçeklestiriliyor.

- DS Store’lar markanin mükemmellik anlayisini yansitiyor

Halihazirda hedef kitlesinin bulundugu büyüksehirlerdeki DS Store’larda müsterilerini agirlayan DS Automobiles, Türkiye genelindeki besinci DS Store’u da geçtigimiz günlerde Bodrum’da hizmete açmisti. Müsterilerinin daima yaninda olmayi hedefleyen DS Automobiles, DS Store’larin markanin "avantgarde" ruhuna uygun biçimde tasarlanmasina özellikle özen gösteriyor. Mükemmellik anlayisini en küçük detaylara dahi yansitan marka, Türkiye’deki tüm DS Store’lari da bu bakis açisiyla tasarliyor. Büyüksehirlerde açilan hizmet noktalarinin ardindan yogun hedef kitlesinin bulundugu sehirlere de yönelen DS Automobiles, önümüzdeki dönemde bayi agini daha da genisletmeyi hedefliyor.

Kaynak: AA