Dere Tasti, Kenarda Evi Olan 2 Aile Mahsur Kaldi

DÜZCE – Düzce’de etkili olan saganak yagis sebebiyle merkeze bagli Ozanlar köyünde dere tasti. Tasan dere, köyün kanalizasyon hattini patlatinca 2 aile evinde mahsur kaldi.

Dere Tasti, Kenarda Evi Olan 2 Aile Mahsur Kaldi
Düzce’de 3 gündür etkili olan saganak yagisin ardindan merkeze bagli Ozanlar köyünde dere tasti. Tasan dere köyü sular altinda birakirken, kanalizasyon hatti da patladi. Patlayan kanalizasyondan akan pis sular ile birlikte deredeki su taskinlari 2 ailenin evine ulasimi kapatti. Köy muhtari Bülent Keser, dere kenarinda evleri olan ve su taskini sebebi ile yolu kapanan ailelerin yanlarina giderek herhangi bir sikinti ve sorunlari olup olmadigini sordu. Evler, bahçeler ve ekilen mahsuller taskin sonrasinda sular altinda kaldi. Evlerine gitmek isteyen vatandaslar ise olusturduklari yollar ile evlerine girip çikiyor. Ayrica, AFAD ekipleri de köy muhtari ile sürekli irtibatta olarak suyun yükselip yükselmedigini takip ediyor.

Muhtar köylüleri tek tek gezdi

Ozanlar deresinin tasmasinin ardindan bölgelerde incelemelerde bulunan muhtar Bülent Keser, dere yataklarinda evleri olan ve yollari taskinlar sebebi ile kapanan vatandaslara giderek, herhangi bir sorunlarinin olup olmadigini sordu.
Kaynak: İHA