Davutoglu Gümüshane'de

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu partisinin düzenledigi program kapsaminda geldigi Gümüshane’de bir dizi ziyaret ve toplantilara katildi.

Davutoglu Gümüshane'de
Genel Baskan Yardimcilari eski Gümüshane Milletvekili Feramuz Üstün ve Selçuk Özdag ile parti yöneticilerinin kendisine eslik ettigi eski Basbakanlardan Prof.Dr. Ahmet Davutoglu ilk olarak siyasi parti, STK temsilcileri ve gazetecilerle kahvalti programinda bir araya geldi.

Gelecek Partisi Il Baskani Yasin Uçan’in yanisira çevre illerin il baskanlarinin ve Millet Ittifaki üyesi CHP, IYI Parti, Deva Partisi, Demokrat Parti Gümüshane Il Baskanlarinin da katildigi programda gündeme dair konusmalar yapan Davutoglu, Gümüshane’nin kendisi için çok özel bir yer oldugunu belirterek, “Gümüshane’nin gerçek cevheri gümüs oldugu kadar insan cevheridir. Altin yürekli, yigit insanlarin diyaridir Gümüshane” dedi.



“Biz suanda herhangi bir ittifakin parçasi degiliz”

Ittifaklarla ilgili bir soruyu cevaplandiran Davutoglu, “Biz suanda herhangi bir ittifakin parçasi degiliz. O zaman biz parti olarak kurulmamistik. Millet Ittifaki’ni olusturan partilerle yakin görüsmelerimiz var, temaslarimiz var ama herhangi bir ittifak yapisi içinde degiliz. Ittifak seçim ortami geldiginde konusacak bir konu” seklinde konustu.

Toplantisinin ardindan parti otobüsünden vatandaslari selamlayarak kent merkezine gelen Davutoglu, aracindan indikten sonra esnaf ziyareti gerçeklestirdi.

Son olarak partisinin Il Baskanligi binasini ziyaret eden Davutoglu, Bayburt’a gitmek üzere sehirden ayrildi.
Kaynak: İHA