Auto King'te Üst Düzey Atama

Otomobil onarim ve bakim sektörü sirketlerinden Auto King'de, sirketin finans ve is gelistirmeden sorumlu genel müdür yardimciligi görevini yürüten Barbaros Özkök, genel müdürlüge getirildi.

Auto King’den yapilan açiklamaya göre, sirketin üst yönetimine atama yapildi. Sirkette genel müdür yardimcisi olarak görev yapan Barbaros Özkök sirketin genel müdürlügüne getirildi. Eski genel müdür Engin Atakan ise Auto King Icra Kurulu'nda ve TOBFED yönetiminde yer almaya devam edecek.

Açiklamaya göre, 20 yili askin süredir Türkiye'nin 56 noktasinda hizmet veren TOBFED üyesi Auto King, otomotiv bakim ve onarim sektöründe digital dönüsümünü hizlandiriyor.

Kendine ait ERP yazilimlari, mobil uygulama ve kullanici dostu yeni web sitesiyle Auto King, sektördeki öncü rolünü pekistiren digital dönüsüm çalismalarina yeni genel müdür Özkök ile daha da hiz vermeyi hedefliyor.

Auto King, sigorta sirketlerinin ve müsterilerinin islemlerini kolaylastiran Acente Platformu ile sigorta acentelerini kendi hazirladigi platformda toplayacak. Auto King servisleri, sigorta sirketleri anlasmalarinin yani sira mekanik, oto bakim, hasar ve ekspertiz alanlarinda da tüm otomotiv kullanicilarina hizmet veriyor.

- Barbaros Özkök, kimdir?

Auto King açiklamasina göre, sirketin genel müdürlügüne getirilen Özkök, 2010 yilinda Sabanci Yönetim Bilimleri'nden mezun oldu. Özkök, Uluslararasi Muhasebe ve Finansal Yönetim alanindaki yüksek lisansini University of East of Anglia 2011'de tamamladi.

Is yasamina Ernst&Young'da baslayan Özkök, sirasiyla sirket satin alma ve birlesmelerinde danismanlik, Egeli Yatirim Holding'te is gelistirme, EMF Capital Partners'te yatirim müdürlügü görevlerinde bulundu.

EMF Capital Partners Yatirim Müdürlügü görevindeyken Auto King firmasinin satin alinmasinda takim liderligi yapti. Daha sonra Auto King Finans ve Is Gelistirme Genel Müdür Yardimciligi görevine getirilen Özkök, sirketin mali yapisinin tekrardan olusturulmasi, is gelistirme alaninda yeni is ortakliklari ve gelir kanallarinin yaratilmasi ve dijital dönüsüm süreçlerinin yönetilmesini sagliyordu.

Teknolojiye ve spora ilgisi olan Özkök, iyi derecede Ingilizce bilgisine sahip.

Kaynak: AA