TARSIM Heyetinden Van'a Ziyaret

TARSIM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarim Sigortalari Havuz Isletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, Genel Müdür Yardimcisi Tufan Özel ve beraberindeki heyet, 5 Temmuz tarihinde Van’da bir dizi paydas kurum ziyareti gerçeklestirdi. Program kapsaminda, Il Tarim ve Orman Müdür Yardimcisi Abdulkerim Yücel, Ziraat Bankasi Bölge Yöneticisi Turgut Arvas, Tusba Ziraat Odasi Baskani Hasan Özgökçe ve Sigorta Acenteleri Dernegi Baskani Sükrü Uzel makamlarinda ziyaret edildi.

TARSIM Heyetinden Van'a Ziyaret
Programin devaminda, Tarimsal Bal Üreticileri Merkez Birligi Baskan Yardimcisi Firat Çenberlitas, Van Il Tarim ve Orman Müdürlügü Aricilik Otomasyon Sorumlusu Tahir Keçeci ile Van Il Tarim ve Orman Müdürlügü Hayvan Sagligi ve Yetistiriciligi Sube Müdürlügü’nden Veteriner Hekim Merve Öztürk ile Veteriner Hekim Büsra Gümüs’ün katilimlariyla, TARSIM Van Bölge Müdürlügünde Devlet Destekli Aricilik Sigortasi konulu degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

Sonrasinda Van Ili Tusba Ilçesi Göllü Köyü’ndeki sigortali büyükbas-küçükbas isletme sahibi ziyaret edilerek, bilgilendirmelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA