Talas'ta Meclis Üyelerine Görsel Brifing

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin düzenledigi görsel brifingle devam eden hizmet ve yatirimlarla ilçeye kazandirilacak projeleri belediye meclis üyelerine tanitti.

Talas'ta Meclis Üyelerine Görsel Brifing
Muhtarlarin ardindan bu kez de belediye meclis üyelerine yönelik bir tanitim gezisi düzenleyen Baskan Yalçin, yatirim ve projeler hakkinda yerinde bilgiler verdi. Kalabalik bir katilimla gerçeklesen tanitim gezisinde Talas Belediyesi tarafindan devam ettirilen Çimenli Caddesi yenileme çalismasi, Bilge Kagan Caddesi yagmur suyu hatlarinin güçlendirilmesi, Üniversite TOKI-7/24 Kütüphane arasi park ve yesil yol yapimi gibi çalismalar yerinde gösterilirken yapimi tamamlanan Osman-Neyire Akgöz ASM ve Cemil Baba Kur’an Kursu binasinda da incelemeler yapildi.

Hizmete giren Altintepe Semt Kütüphanesi ve Saglik Çalisanlari Parki’nin yani sira Mevlana Mahallesi’nde yapimi son asamaya gelen 32 derslikli ilkokulu gezen heyete ayrica Baskan Yardimcisi Ismail Güngör tarafindan Anayurt Meydani, Teknik Birimler Santiyesi ve Yasli Gündüz Bakimevi projeleri hakkinda da yerinde bilgiler aktarildi.

Gezi esnasinda vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Yalçin’a mahalle sakini bir teyze övgü dolu sözlerle tesekkür etti. Teyze, “Hizmetlerinden memnunuz, Allah razi olsun” diyerek Baskan Yalçin’a dualar ederken projelerin tanitimi sirasinda alana gelen bir baska vatandas da Baskan Yalçin ve meclis üyelerine tesekkür etti.

Gezi sonrasi degerlendirmede bulunan meclis üyeleri, çalismalari yerinde incelediklerini ve bilgi aldiklarini belirterek yürütülen çalismalarin söz edilenden daha büyük oldugunu ifade etti.

Gezi sonunda Altintepe de bulunan Cemilbaba Semt Kütüphanesi’nde düsüncelerini aktaran Meclis Üyesi Ragip Dost, çalismalari çok begendigini ifade ederek, projelerin büyüklüklerine dikkat çekti. “Projeleri görmeseydim, bu kadar mi güzel olur! demezdim ama bu kadar güzel olur mu! diyorum.” diyen Dost, “Bugün bütün meclis üyesi arkadaslarimizla birlikte Baskanimiz ve ekibinin yapmis oldugu ve devam eden projeleri gezdik. Hakikaten belki görmeseydim ‘bu kadar mi!’ diyemezdim. Bu kadar mi! diyorum. Müthis çalismalar var. Parklar, okullar, camiler, kütüphaneler Ne söylesem azdir. Özellikle parklar, daracik alanlara park yerlestirmisler, koca koca parklar çikmis. Gerçekten Baskan Yalçin ve ekibine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Çalismalar hakkinda degerlendirmede bulunan bir baska meclis üyesi Suat Erdogan da birçok büyük projenin ayni anda yürütüldügüne deginerek Baskan Yalçin’a tesekkür etti.

Çalismalarla ilgili olarak degerlendirmeler yapan Orhan Say da “Projelerimiz çok güzel gerçekten, ekibine ve Baskan Yalçin’a çok tesekkür ediyorum. Bizleri bilgilendirdiler, burada mükemmel yatirimlarin oldugunu ve müthis çalismalar yapildigi gördük. Ellerine saglik. Bundan sonra daha da iyi çalismalar olacaktir” dedi.

Konuyla ilgili görüslerini aktaran Murat Ilhan ise sunlari söyledi:

“Burada çok büyük bir is kapasitesinin yapildigini görüyoruz. Emegi geçenlerden Allah razi olsun. Meclis üyeleri olarak bizler elimizden geldigince çalismalara destek vermeye çalisiyoruz. Çok büyük ölçekte, çogu ilçenin kaldiramayacagi büyüklükte hizmetlerin, parklarin ve yollarin yapildigina sahit olduk. Gerçekten çok büyük hizmetler, Allah onlardan razi olsun.”
Kaynak: İHA