Sunexpress, Kayseri'den Lyon'a Uçuracak

SunExpress, yaz uçus programi kapsaminda Kayseri’den düzenledigi Avrupa uçuslarina Fransa’nin popüler kenti Lyon’u da ekliyor.

Türk Hava Yollari ve Lufthansa’nin ortak kurulusu SunExpress, 2021 yazinda Anadolu-Avrupa uçus agini yeni destinasyonlarla genisletmeye devam ederken, hava yolu 8 Temmuz itibariyla Kayseri’den Lyon’a direkt tarifeli uçuslara basliyor.

Firmadan yapilan açiklamaya göre, SunExpress, 2021 yili yaz uçus programi kapsaminda Kayseri’den düzenledigi Avrupa uçuslarina Amsterdam, Basel, Köln, Dusseldorf, Frankfurt, Hanover, Münih ve Stuttgart’in yani sira Fransa’nin popüler kenti Lyon’u da ekliyor.

Bu yaz Kayseri’den toplamda 9 dis hat destinasyonuna direkt karsilikli sefer düzenleyen SunExpress ile Kayseri-Lyon aktarmasiz uçuslari, 8 Temmuz’dan itibaren haftada 1 kez persembe günleri gerçeklestirilecek.

Iç hatlarda ise Kayseri’den Antalya’ya haftada 4, Izmir’e ise 5 sefer sunan SunExpress, merkezleri Antalya ve Izmir’in yani sira, toplamda 13 Anadolu sehrini Avrupa’da 16 destinasyona direkt tarifeli seferlerle bagliyor.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasini ziyaret ederek hava yolunun yaz sezonu tekliflerini incelerken avantajli fiyatlarla rezervasyon yapabiliyor.
Kaynak: AA